Pembangunan Web / Sistem

Pembangunan web meliputi semua lapangan dalam membina sebuah laman web untuk World Wide WEB(www). Ini juga termasuk dalam reka bentuk web (reka bentuk grafik, XHTML, CSS, penggunaan dan semantik), pengaturcaraan, pentadbiran pelayan, pengurusan kandungan, pemasaran, pengujian dan penggunaan. Terma ini juga boleh dirujuk pada “back end”,itu adalah pengaturcaraan dan pentadbiran pelayan.
Laman Web CMS- Sistem pengurusan kandungan
Pendekatan kami adalah kepada pengurusan laman web berasaskan pengubahsuaian sistem percuma. Terdapat julat yang besar bagi sistem ini,gabungkan ia dan ubahsuaikannya mengikut kehendak anda.

Mereka Bentuk Web

Sasaran kami adalah untuk memberikan anda rekabentuk web yang terbaik yang dapat menunjukkan ketinggian taraf syarikat anda.

Identiti Korporat

Adalah bahagian yang sangat penting bagi segala jenis bisnes. Ia menunjukkan sifat anda pada diri anda, syarikat anda, pelanggan dan seluruh dunia. Dan kami ingin membantu anda untuk mendapatkan sebaik mungkin yang boleh.
 

Business Areas

TESOL – A Technology Based Company
  • IT
  • Environmental
  • Security & Surveillance
  • Education
 

Portfolio Pengalaman

Ultimate Browsers SupportDengan  pengalaman TESOL di dalam bidang IT selama 8 tahun, portfolio pengalaman mengetengahkan kepelbagaian projek yang dijalankan dan senarai klien-klien kami daripada pelbagai agensi sama ada Institusi Kerajaan, Swasta mahupun perseorangan.

Senarai Portfolio Pengalaman...

Kaunter Pelawat

Hari ini15
Semalam158
Mingguan329
Bulanan2242

Powered by Kubik-Rubik.de

Rangkaian Sosial TESOL